Jan Patočka, české dějiny a Evropa : sborník referátů z vědecké konference konané ve dnech 1. - 2. června 2007 ve Vysokém nad Jizerou - Navrátil, Ivo (2007)
Zsfassungen der Beitr. teilw. in dt., teilw. in engl. Sprache