Spisy z Olomouckého sborníku - Chelčický, Petr (2016)
Replika proti Mikuláši Biskupcovi – Řeč sv. Pavla o starém člověku – Řeč o základu zákonóv lidských – Řeč o očistci – Výklad na 20. kapitolu sv. Matouše (o reptavých) – Řeč a zpráva o těle božiem – Řeč o šelmě a obrazu jejiem – Řeč o dvojím lidu (o šelmě a cizoložnici) – Výklad na pašiji sv. Jana