Een nieuwe wereld - Lark, Sarah (2017)
Umfang und Inhalt: Na het verlies van hun ouders in de Tweede Wereldoorlog komen twee Poolse zusjes in een opvangkamp terecht, van daaruit gaat een van hen mee op transport naar Nieuw-Zeeland, waar een familie haar opvangt en er hoop gloort.(NL-ZmNBD.)