Perillvstris D[omin]vs. Io. Iacobvs Ab. Anholt &c. Ser[enissi]ma Archid. Leopoldi. Svprem. Avlae Magister: In. Castris. Catholicæ. Vnionis. Ac Bavariæ Dvcis. Generalis Vigiliarum Præfect. Et Vnius Legionis Dvctor.
Halbfigur in Medaillon, in Rüstung, in rechter Hand Stab