Illvstris Dominvs, D[omi]n[v]s Bonaventvra Comes A Bvqvoy S. Caes. Maiestati Regiqve Hispaniarvm A Consiliis Et Supremvs Militiae Dvx. Ao. MDCXX. (1620)
Bruststück in Medaillon, nach rechts geneigter Kopf, in Rüstung, mit Schärpe, in rechter Hand Stab