Serenissimus Princeps ac Dominus, Dominus Carolus Maximilianus Iosephus, D. G. Elector utriusque Bavariæ et Superioris Palatinatus Duæ, Comes Palatin. Rheni Landgravius Leuchtenberg, S.R.I. Archi-Dapifer et reliqua : Natus Ao. 1727. d. 28. Maj. - Desmarées, Georg (1745)
Maximilian III. Joseph, Kurfürst von Bayern