Maximilianus Emanuel Superioris et Inferioris Bavariæ, nec non Superioris Palatinatus Dux Comes Palatinus Rheni S. R. Imperii ArchiDapifer et Elector, Landgravius Leuchtenbergæ - Heckenauer, Leonhard (1704)
Maximilian II. Emanuel, Kurfürst von Bayern