Illustrissim., et Generosissim. Dns. Ivlivs Antonivs Frangipani, Imperatori. ac Regius Hispaniarum Consiliari. Bellic. Colonellus, et in Franckendall Gubernator inclÿt. Baro insuper, ac Dns. in Castello, Porpeto, ac Tarcento, etc. - Aubry, Peter
Kaiserlicher und Königlich Spanischer Kriegsrat