Theodorvs Fvrstenbergivs : Des Et Ap. Sedi. Gr. Episc. Paderbornen. S. R. I. Princeps, Natus anno 1546 Electus 1585, Confirmatus 1586 Fundavit Collegium Societ. Iesu Paderbornæ 1609, 8 Septembris - Bouttats, Philibert (1618)
Katholischer Theologe, Fürstbischof von Paderborn