Boris Princeps De Kurakin, Eques Ordinis St. Andreæ, Sacræ Suæ Czaræ Majestatis Minister A Secretioribus Conciliis, Colonellus Locumtenens Cohortis Prætorianæ, Generalis Præfectus Vigiliarum. &c. &c. - Kneller, Godfrey
Russischer Staatsmann und Diplomat