Joannes de Ney, Commissarius generalis Franciscanorum, Poenitentiariusque Serenissimorum Archiducum Austriæ eorumdemque legatus ad Illistrissimos et potentes DDnes Ordines provinciarum confœderatarum in Belgiæ : Æ.us Suæ 39 Ao. 1607 = Heer Johan van Ney Commissaris generaal der minnebroederen bichtvad van haare Hoocheden ende een der selver gesanten aende Mo. Ed. Heeren Staten Generaal der vereenich Provincien - Visscher, Claes Jansz. (1607)
Niederländischer katholischer Theologe und Diplomat