P. Alfonsvs Salmeron. Toletanus, unus è primis decem Ignatii Socijs, Obijt Neapoli Idib[us] Februarij, anno Domini M.D.LXXXV. Ætatis LXIX. - Hogenberg, Johann (1585)
Spanischer katholischer Theologe, Jesuit