Iohannes Ernestus Völcker, Scabinus Et Senator Reipublicæ Mœno-Francofurtensis : Natus Anno MDCXLI 20 Novemb. Denatus Ao. MDCXCVI 31 Martii Ætatis LIV. - Heiss, Elias Christoph (1696)
Ratsherr in Frankfurt am Main