Franciscus Antonius S.R.I. Comes de Sporck D:s in Lyssa, Gradlitz et Konogedt, S.C.M. act: intimus Consiliarius, Camerarius et Regius Locumtenens : Ætatis LVII. 9 Martij anno. 1719 - Hiebel, Johann (1719)
Kunstmäzen und Verleger, Statthalter von Böhmen