Franciscus Antonius S.R.I. Comes de Sporck D:s in Lyssa, Gradlitz et Konogedt, S.C.M. act: intimus Consiliarius, Camerarius et Regius Locumtenens : Ætatis LVIII. 9. Martij anno 1720 - Hiebel, Johann (1720)
Kunstmäzen und Verleger, Statthalter von Böhmen