Gvstavvs Adolphvs D.G. Svecorvm, Gothorvm, Et Vandalorvm Rex. Magnvs Princeps Finlandiæ, Dvx Esthoniæ Et Careliæ, Nec Non Ingriæ Dominvs etc. (1632)
Bildoval mit Motto "Cvm Deo Et Victricibvs Armis", Bruststück, in Rüstung, mit Schärpe