Een rechter in Auschwitz : SS-rechter Konrad Morgen en zijn strijd tegen corruptie en 'illegale' moorden in de concentratiekampen - Prenger, Kevin (2017)
Abstract: Biografie van de SS-jurist (1909-1982) die tijdens de Tweede Wereldoorlog commandanten van concentratie- en vernietigingskampen vervolgde wegens corruptie, diefstal en seksuele intimidatie (en niet wegens genocide) en later betrokken was als getuige bij de Neurenberg-processen.