M+B+M : Mašín, Balabán, Morávek : román - Vácha, Dalibor (2021)
Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Román vypráví o odbojové činnosti těchto tří velikých postav československé historie od roku 1939 až do jejich úplného konce