Na stráži míru : jak to chodilo na vojně za časů reálného socialismu - Křivánek, Jiří (2021)
Inhalt: Autor s odstupem téměř čtyřiceti let vypráví s nadhledem i pochopením o všem, co realita tehdejšího vojenského života obnášela