Mūsu senatne : Balti I - Linde, Māris (2017)
Baltu senatnes un it sevišķi garīgās pasaules pētīšanā vēl ir ļoti daudz darba. M. Lindes grāmata ir mēģinājums kaut cik apkopot un iepazīstināt lasītājus ar stāvokli šajā jomā, taču tās galvenais uzdevums ir rosināt lasītājus pievērsties mūsu kultūrai un vēsturei