Võõrsõnade leksikon (2012)
Siinne sõnastik on 2012. aastal raamatuna ilmunud „Võõrsõnade leksikoni“ veebiversioon, kust leiate 33 000 levinumat võõrsõna, tsitaatsõna, laensõna, lühendit, sententsi ja väljendit. See on ka esimene eestikeelne võõrsõnakogu, mis esitab morfoloogilise info: käänamise ja pööramise ning muuttüübid. Võrreldes eelmiste trükkidega on lisatud uusi sõnu, uuendatud ja täiendatud on seletusi ning viitamissüsteemi, täpsustatud ja täiendatud sõnade etümoloogiat, häälduse märkimine on varasemast kasutajasõbralikum.