Ze świata dawnych barbarzyńców : studia pradziejowe i wczesnodziejowe : księga dedykowana profesorowi Henrykowi Machajewskiemu z okazji 70. urodzin i 50 lat pracy archeologicznej - Kapyszewska, Ewa (2021)
Bibliografie Henryk Machajewski, Seite 13-23