My i oni : sztuka starożytna w Muzeum Narodowym w Warszawie = We and those before us : ancient art in the National Museum in Warsaw - Muzeum Narodowe w Warszawie; Dolińska, Monika (2020)
Zawiera spis obiektów prezentowanych w książce