Istorija ukraïnsʹkoï literaturnoï movy - Ilarion <Kanada, Metropolit> (2022)
Dostupno і perekonlyvo avtor pokazav toj voіstynu ternystyj sljach, jakym projsla ukraїns'ka mova v umovach stolіt' zaboron, utyskіv, і obmezen', doslіdiv fenomen neznyscennostі її jak "dusі nacії", "najcіnnіsoho skarbu" narodu.