České akční umění : filmy a videa, 1956-1989 = Czech performance art : film and video, 1956-1989 - Sobotovičová, Sláva; Nekvindová, Terezie; Morganová, Pavlína (2015)
A collection of film and video recordings of performance art by: Vladimír Boudník, Milan Grygar, Křižovnická škola čistého humoru bez vtipu, Zorka Ságlová, Milan Knížák, Lumír Hladík, Vladimír Ambroz, Robert Wittmann, Vladimír Havlík, Josef Daněk and Blahoslav Rozbořil, Jiří Sozanský, Tomáš Ruller, and Miloš Šejn