Grunt i horyzont : interpretacje nowoczesnej architektury i sztuki - Świtek, Gabriela (2020)
Refleksje z lat 2013-2020 na temat teorii i historii architektury nowoczesnej oraz przestrzeni i reprezentacji architektury we współczesnych sztukach wizualnych