Toruńskie śródmieście : Stare Miasto - Nowe Miasto - Wilhelmstadt : pocztówki z kolekcji Tamary i Krzysztofa Klunderów - Kluczwajd, Katarzyna (2022)
Architecture; Postcards; Poland; Toruń; Pictorial works