Early Jewish cookbooks
Titel: | Early Jewish cookbooks : essays on the history of Hungarian Jewish gastronomy / András Koerner ; preface by Barbara Kirshenblatt-Gimblett ; [Katalin Fenyves, editor] |
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darin enthalten: |
The world's first cookbook printed in Hebrew letters / András Körner
The first Jewish cookbook in Hungary / András Körner The earliest Hungarian Jewish recipe collection / András Körner A world-famous 19th-century Hungarian Jewish cookbook / András Körner Bólesz, a forgotten Jewish pastry of 19th-century Pest / András Körner The last WIZO cookbook before the Holocaust / András Körner The influence of Hungarian Jewish cuisine on the non-Jewish / András Körner |
Verfasser: | |
Beteiligt: | ; |
Veröffentlicht: | Budapest; Vienna; New York : CEU Press, 2022 |
Umfang: | XV, 255 Seiten : Illustrationen ; 24 cm |
Format: | Buch |
Sprache: | Englisch |
RVK-Notation: | |
Andere Ausgaben: |
Erscheint auch als Online-Ausgabe
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ISBN: | 9789633864296 |
Hinweise zum Inhalt: |
Inhaltsverzeichnis
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