Management of agriculture and food in the german-occupied and other areas of fortress europe

Titel: Management of agriculture and food in the german-occupied and other areas of fortress europe : a study in military government / by Karl Brandt
Verfasser:
Veröffentlicht: Stanford, Calif. : Univ. Press, 1953
Umfang: XXXIV, 707 S. : Kt.
Format: Buch
Sprache: Englisch
Schriftenreihe/
mehrbändiges Werk:
Germanys agricultural and food policies in world war two ; 2
RVK-Notation:
Kein Bild verfügbar
X
Lokale Klassifikation: 1 13 B

Herder-Institut Marburg/Lahn, Forschungsbibliothek

Exemplar: 1
Signatur: 1 XIII B 3
Buchnummer: 72325370
Status:

Herder-Institut Marburg/Lahn, Bibliographieportal

Exemplar: 2
Signatur: /
Klassifikation: 09.03
Schlagworte: Monographie
Kommentar: weiterführende Signatur(en): Herder-Institut: 1 XIII B 3