Food and society in classical antiquity
Titel: | Food and society in classical antiquity / Peter Garnsey |
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Verfasser: | |
Veröffentlicht: | Cambridge [u.a.] : Univ. Press, 1999 |
Umfang: | XIV, 175 S. : Ill. ; 24 cm |
Format: | E-Book |
Sprache: | Englisch |
Schriftenreihe/ mehrbändiges Werk: |
Key themes in ancient history |
RVK-Notation: |
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Vorliegende Ausgabe: | Online-Ausg.: 2004. - Online-Ressource. |
ISBN: | 0511066228 (Sekundärausgabe) ; 9780511066221 (Sekundärausgabe) |
Hinweise zum Inhalt: |
Inhaltsbeschreibung der Sammlung und Zugangshinweise
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- List of illustrations
- Acknowledgements
- Abbreviations
- Preface
- Introduction: food, substance and symbol
- 1
- Diet
- 2
- Food and the economy
- 3
- Food crisis
- 4
- Malnutrition
- 5
- Otherness
- 6
- Forbidden foods
- 7
- Food and the family
- 8
- Haves and havenots
- 9
- You are with whom you eat
- Conclusion: choice and necessity
- Bibliographical essay
- Bibliography
- Index